Divriği Ortaokulu


Vizyon: Divriği Ortaokulu olarak olarak Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten, evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, Eğitimde Kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin, uluslar arası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: -Divriği Ortaokulu olarak mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.40
Isınma: Kalorifer-Elektrikli Hibrit Sistem
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Var
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -Okulumuzda her kademede seçmeli spor ve etkinlikler dersi olup futbol, voleybol, atletizm, masa tenisi ve satranç faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz.
Bilimsel Etkinlikler: -Okulumuzda 2022 yılında Tübitak-4006 Bilim Fuarı gerçekleştirdik. Bilimsel faaliyetleri gerçekleştirecek altyapımız bulunmakla beraber öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi bu faaliyetler yolunda sonuna kadar destekliyoruz.
Proje Çalışmaları: -Okulumuzda 2022 yılında Tübitak-4006 bilim fuarı organizasyonu yapılmış olup geleceğe dönük Erasmus+,E-Twinning ve bakanlığımızın yürüttüğü projelerde ön planda olmayı amaçlıyoruz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: Okulumuz 5 yıllık bir okuldur.

Telefon - 05079887602

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://birecikdivrigiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DİVRİĞİ MAH. DİVRİĞİ KÜME EVLERİ NO 111 BİRECİK / ŞANLIURFA

Öğretmen :8
Öğrenci :83
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1112
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Divriği Köyü

Adres - DİVRİĞİ MAH. DİVRİĞİ KÜME EVLERİ NO 111 BİRECİK / ŞANLIURFA

Ulaşım Servis ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 17 KM